Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elgondolkoztató dolgok ...
  2010-12-11 20:53:20, szombat
 
 




ELGONDOLKOZTATÓ DOLGOK


Mit mondtak híres emberek a zsidókról

Link



Zsidókról a zsidóktól

Link



Idézetek

Link



Videó

Mit mondtak híres emberek a zsidókról 1.rész

Link



Néhány ismertebb:

Göncz Árpád volt köztársasági elnök, az 1998-as választások két fordulója között tett megjegyzése:

"Bárki kerül is kormányra, annak mozgástere, a választási ígéreteitől függetlenül, igen korlátozott. A gazdaság 75 százalékát már a nemzetközi vállalatok adják, és az a kormányfő, aki ehhez bármilyen formában hozzá akar nyúlni, három hónapnál tovább nem maradhat a posztján."

Larry P. McDonald - (1976) amerikai képviselő, aki a szovjetek által lelőtt koreai gépen életét vesztette:

"A Rockefellerek és szövetségeseik azon ügyködnek, hogy egy világkormányt hozzanak létre, mely egy fedél alatt egyesíti a szuperkapitalizmust és a kommunizmust, s mindezt az ő irányításuk alatt. Hogy ez alatt összeesküvést értek? Igen. Meggyőződésem, hogy létezik egy nemzetközi hatáskörű, generációkra visszanyúló, hihetetlenül gonosz szándékú terv."

Dr. Henry Kissinger, Bilderberg Konferencia, Evian-les-Bains, Franciaország, 1992. május 21-én:

"Amerika ma fölháborodna, ha ENSZ-csapatok vonulnának Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet. Holnap már hálásak lesznek érte! Ez különösen akkor igaz, ha azt hallanák, hogy a fenyegetés kívülről jön, legyen valós, vagy “kihirdetett", és a puszta létüket fenyegeti. Akkor a világ összes népe könyörögni fog, hogy szabadítsuk meg őket ettől a gonosztól. Az egyetlen dolog, amitől mindenki fél, az ismeretlen. Ha ezt ezzel a forgatókönyvvel adjuk elő, akkor az egyén saját magától feladja jogait a jólét biztosításáért, melyet majd a Világkormány folyósít neki."

Paul Warburg zsidóbankár, az 1950. február 17-i szenátusi meghallgatásán:
"Lesz világkormányunk, akár tetszik, akár nem. Az egyetlen kérdés, hogy ez a kormány, hódítással vagy megegyezéssel jön létre."

Charles A. Weisman - Who is Esau-Edom? (Kicsoda Esau-Edom?) 63. o.

"Amióta a zsidók feltalálták az "antiszemitizmus" rágalmazó vádját, az 1880-as években (Az "antiszemitizmus" szó 1880-ban jelent meg először. - The Jewish Encyclopedia /Zsidó Enciklopédia/, I. kötet, /1901/, 641. o.), mindig zsidó pénzzel, szervezetekkel, propagandával és hazugságokkal fedezték úgy, hogy mostanra ez a szó olyan lett, mint a kígyóméreg, mely megbénítja az ember idegrendszerét. Még a “zsidó" szó említése is kerülendő, hacsak nem a legkedvezőbb és legpozitívabb szövegkörnyezetben használják."

Felix Mendlesohn rabbi - Chicago Sentinel, 1942. október 8.
"A második világháborút a judaizmus alaptételeinek védelmében vívják."

Ariel Sharon, 2001. szeptember 26-án Simon Peres-nek a Kol Israel rádió szerint:
"... ahányszor valamit cselekszünk, azt mondod, hogy az amerikaiak ezt meg azt fogják tenni. Mondok neked valamit nagyon világosan: ne aggódj az Izraelre gyakorolt amerikai nyomástól, mi, a zsidó nép irányítjuk Amerikát, és ezt az amerikaiak is tudják."

Baruch Lévy levele Karl Marxhoz , közölte a Rothschild tulajdonú La Revue de Paris lap, 1928. 06. 01.
"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója. Más fajok elpusztításával, a határok eltörlésével, a királyságok megsemmisítésével és a világköztársaság megalapításával szerzi majd meg a világuralmat. E világköztársaságban benne foglalt népek kormányai a győzedelmes proletariátus segítségével valamennyien nehézség nélkül zsidó kézbe fognak kerülni. Akkor a magántulajdont majd elfojtják a zsidó igazgatók, akik mindenhol az állami patrimóniumot fogják igazgatni. Így fog a Talmud beteljesedni, vagyis az ígéret, hogy a megváltó eljövetelekor a zsidók kezében lesz a kulcs a föld összes népének vagyonához."

Dr. Kurt Münzer - Der Weg Nach Zion (Az út Cionhoz) A. Juncker kiadó, Stuttgart, 1907:
"Mi zsidók megrontottuk Európa összes fajának vérét. Egészében véve, minden el van zsidósítva. Ötleteink hoznak mozgásba mindent. Lelkünk a világ fölött uralkodik. Mi vagyunk az Urak."
Hallottál-e a Talmudról?

A Talmud a rabbiképzők tananyaga, a zsidó hitoktatás szellemének irányítója, a zsidó erkölcstan zsidómértéke, az igazi zsidó életmód tükre, normája és a legfőbb zsidó irányelvek Lexikona. A Talmud a zsidók előtt még a Bibliánál (Tóránál) is nagyobb tekintéllyel bír.

Néhány idézet:
. ,,A zsidóknak minden más nép felett az előnyük, hogy a világ minden más nemzete között alig van ember, aki kiválóbb okossággal és bölcsességgel lenne megáldva, míg a zsidók a legokosabb és legbölcsebb emberek." [Zeror Hammor, 131b.]
. ,,A világ csak az izraeliták végett teremtetett, midőn az izraelitáknak törvény adatott, akkor ők ezáltal minden tökéletességet megkaptak, amit a világ népei nélkülöznek." [Parasa Bammidbar 106]
. ,,A világ csak az izraeliták végett teremtetett: ők a gyümölcs, a többi nép csak üres csésze. Következőleg mondhatjuk, hogy az izraelitákon kívül nincs más nép, azok csak üres csészék." [Sené luccoth hebberith 145c]
. ,,A felebarátodat nem szabad megrabolnod, de ez nem vonatkozik a gójra, aki neked nem felebarátod. A gójt meg szabad csalnod és tőle uzsorát venned. Ha azonban felebarátodnak adsz el valamit, vagy tőle valamit veszel, akkor testvéredet ne csald meg." [Baba mezia 61a. Tosephot]
. ,,Ha kereszténynek pénzre van szüksége, a zsidó mesterien tudja őt rászedni: uzsorát uzsorához számít, míg az összeget oly magasra fel nem verte, hogy azt a keresztény birtokának eladása nélkül többé ki nem fizetheti, vagy míg ezerre nem rúg és akkor pörrel áll elő, és a hatóságoknál odaműködik, hogy a kizavart keresztények birtokába helyeztessék." [Judischer Deckmantel 171a]

Herczeg Ferenc magyar író:
,,... Magyarország fővárosában szabadon élhetett, agitálhatott, sőt ifjúsági szervezeteket alakíthatott egy párt, amelyiknek elvi alapja a nemzeti gondolat tagadása, közvetlen célja a nemzeti szolidaritás szétrobbantása volt. (...) ők az ördöggel-pokollal is összefogtak volna a magyarság ellen... (...)
... igazán megbízható emberek, nincs az a szalmaszál, amit otthagynának az út szélén, ha arról van szó, hogy Magyarország alá tüzet kell rakni."

JÓ HÍREK AUSCHWITZBÓL! A következő az ausztráliai A.N.M.-ből van, P.O. Box 40, Summer Hill, N.S.W. 2130:
"Kedves és tisztelt olvasónk.: 1945 után sok egymásnak ellentmondó állítást hoztak nyilvánosságra azoknak a zsidóknak (és másoknak) a számáról, akik Auschwitz-Birkeneu (Oswiecim, koncentrációstábor)-ban vesztették életüket. Az utóbbi időkben kerültek dokumentumok nyilvánosságra, amelyek ezeket a számokat jelentősen korrigálták lefelé, valószínűleg azt jelezve, hogy a túlélőink száma nagyobb. Talán a gyakran publikált 6 milliót (noha mi maximum 4.3 millióról tudunk) is helyesbíteni fogják. Dr Nathan Nussbaum, a zsidó holokauszt tanulmányok vezetője.
A Francia Köztársaság hivatalos dokumentumai alapján.
(a háborús bűnök vizsgálatának intézete) szerint
Auschwitz halottainak száma: 8 000 000
A francia "Le Monde" szerint (1978 április 20-án) 5 000 000
Az Auschwitz-Birkenau-i gázkamra emléktábla szerint,
amelyet 1990-ben a lengyel kormány eltávolított 4 000 000
Rudolf Hoess, az auschwitzi tábor parancsnokának
kihallgatási jegyzőkönyve szerint 3 000 000
Yeduha Bauer, a korunkbeli zsidóság
történeti intézetének igazgatója
a Jeruzsálemi héber egyetemen 1 600,000
A francia "Le Monde" szerint (1989 szeptember 1-én) 1 443 000
Raoul Hilber professzor, holokausztkutató és
az " Az Európai zsidóság megsemmisítése" c. könyv
írója" 2. kiadás 1988-ban 1 250 000
Lengyel tudósok szerint G.V. DPA - 1990 júliusi jelentés 1 100 000
Gerald Reitlinger, az "Endlösung" írója 850 000
1989 őszén M. Gorbacsov kinyitotta a szovjet archívumokat
amelyek adatai alapján az auschwitzi halotti jegyzék
nyilvánosságra került - a legfontosabb okirat 74 000


Páger Antal véleménye a zsidókról

Link









 
 
0 komment , kategória:  Bölcsességek és gondolatok.   
Címkék: világköztársaság, holokausztkutató, világkormányunk, antiszemitizmus, megalapításával, elpusztításával, forgatókönyvvel, elgondolkoztató, parancsnokának, meghallgatásán, szövetségeseik, megsemmisítése, nyilvánosságra, szervezetekkel, biztosításáért, helyreállítsák, idegrendszerét, magántulajdont, alaptételeinek, szétrobbantása, felebarátodnak, tökéletességet, meggyőződésem, propagandával, rockefellerek, proletariátus, vizsgálatának, megegyezéssel, patrimóniumot, kereszténynek, izraelitáknak, hazugságokkal, szervezeteket, összeesküvést, felebarátodat, legpozitívabb, 1998-as választások, választási ígéreteitől, nemzetközi vállalatok, szovjetek által, világkormányt hozzanak, fedél alatt, nemzetközi hatáskörű, fenyegetés kívülről, puszta létüket, világ összes, egyetlen dolog, forgatókönyvvel adjuk, egyén saját, jólét biztosításáért, egyetlen kérdés, zsidók feltalálták, ELGONDOLKOZTATÓ DOLGOK, Göncz Árpád, Larry, Henry Kissinger, Bilderberg Konferencia, Paul Warburg, Charles, Kicsoda Esau-Edom, Jewish Encyclopedia, Zsidó Enciklopédia, Felix Mendlesohn, Chicago Sentinel, Ariel Sharon, Simon Peres-nek, Baruch Lévy, Karl Marxhoz, Kurt Münzer, Zeror Hammor, Parasa Bammidbar, Judischer Deckmantel, Herczeg Ferenc, HÍREK AUSCHWITZBÓL, Summer Hill, Nathan Nussbaum, Francia Köztársaság, Rudolf Hoess, Yeduha Bauer, Raoul Hilber, Gerald Reitlinger, Páger Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Png cica  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Png kutya  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Tanuld meg ezt a versemet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Reggel van  Adakozás  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Fehér virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png kislány  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Egy bizonyos határt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Hiányzik  Akarat  Albert Einstein gondolata  Gonosz démon-álarc  Amikor Jézus rátapos a lábadra  képre írva  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Hiányzik  s immár én is felragyogva, ért...  Garai Gábor - Takarítás  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png fotel  Alázat  A másik dolog,  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tanuld meg ezt a versemet  Idő  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  Éretlen vers  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Garai Gábor - Takarítás  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png virág  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  A Megváltó szolgálatában  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Png csokor  Lóhere  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó... 
Bejegyzés Címkék
1998-as választások, választási ígéreteitől, nemzetközi vállalatok, szovjetek által, világkormányt hozzanak, fedél alatt, nemzetközi hatáskörű, fenyegetés kívülről, puszta létüket, világ összes, egyetlen dolog, forgatókönyvvel adjuk, egyén saját, jólét biztosításáért, egyetlen kérdés, zsidók feltalálták, 1880-as években, ember idegrendszerét, második világháborút, judaizmus alaptételeinek, saját megváltója, határok eltörlésével, királyságok megsemmisítésével, világköztársaság megalapításával, győzedelmes proletariátus, magántulajdont majd, zsidó igazgatók, állami patrimóniumot, megváltó eljövetelekor, zsidók kezében, föld összes, világ fölött, rabbiképzők tananyaga, zsidó hitoktatás, zsidó erkölcstan, igazi zsidó, legfőbb zsidó, zsidók előtt, zsidóknak minden, világ minden, világ csak, izraeliták végett, izraelitáknak törvény, világ népei, izraelitákon kívül, zsidó mesterien, keresztény birtokának, hatóságoknál odaműködik, kizavart keresztények, nemzeti gondolat, nemzeti szolidaritás, magyarság ellen, utóbbi időkben, számokat jelentősen, túlélőink száma, gyakran publikált, zsidó holokauszt, háborús bűnök, lengyel kormány, auschwitzi tábor, korunkbeli zsidóság, szovjet archívumokat, auschwitzi halotti, legfontosabb okirat, világköztársaság, holokausztkutató, világkormányunk, antiszemitizmus, megalapításával, elpusztításával, forgatókönyvvel, elgondolkoztató, parancsnokának, meghallgatásán, szövetségeseik, megsemmisítése, nyilvánosságra, szervezetekkel, biztosításáért, helyreállítsák, idegrendszerét, magántulajdont, alaptételeinek, szétrobbantása, felebarátodnak, tökéletességet, meggyőződésem, propagandával, rockefellerek, proletariátus, vizsgálatának, megegyezéssel, patrimóniumot, kereszténynek, izraelitáknak, hazugságokkal, szervezeteket, összeesküvést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3710
  • e Hét: 23529
  • e Hónap: 63350
  • e Év: 241225
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.